Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Харківської обласної ради, президент УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко разом з головою Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України Віктором Микитою в Ужгороді провели зустріч з представниками делегації Федерально

Дата: 04.11.2023 08:03
Кількість переглядів: 49

Фото без описуТетяна Єгорова-Луценко відзначила, що для австрійців партнерство з харківською стороною - історія не нова. Наразі опрацьовується питання підписання Угоди про співробітництво між Харковом та Інсбруком - адміністративним центром Федеральної землі Тіроль.

«Варто також зазначити, що уряд землі Тіроль прийняв рішення про активну участь у відновленні України, тож важливо створити усі умови для успішної комунікації з міжнародними партнерами,- сказала Тетяна Єгорова-Луценко. - Залучення гуманітарної допомоги, підтримка у відбудові громад, медична реабілітація людей, які постраждали внаслідок російської агресії - це те, що потрібно зараз. Глобальна ж мета - стимулювати економічний розвиток українських територій і наближатись до стандартів ЄС через реалізацію спільних з іноземними партнерами проєктів. Вдячна за підтримку австрійській делегації і націленість на співробітництво. Маємо низку потенційних напрямків співпраці і сподіваюсь на плідну подальшу роботу!».

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

джерело інформації - https://www.facebook.com/KharkovRegionalCouncil


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь