Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Обласні театрально-концертні заклади змінять формат надання культурно-масових послуг населенню

Дата: 02.11.2023 09:04
Кількість переглядів: 22

Фото без описуПід головуванням заступниці голови Харківської обласної ради Валерії Дзюби відбулась нарада, де обговорювалися етапи впровадження цього проєкту.

На зустрічі були присутні представники Харківської обласної філармонії, академічного театру музичної комедії, державного академічного театру ляльок ім. В.А. Афанасьєва, державного академічного українського драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка, театру для дітей і юнацтва, харківського академічного драматичного театру, також у нараді взяв участь директор Департаменту культури і туризму Харківської обласної військової адміністрації Едуард Павленко.

«Ще на попередній нараді ми порушили питання щодо зміни формату надання культурно-масових послуг населенню закладами культури шляхом створення єдиної е-афіші та можливості демонструвати творчий продукт, використовуючи мережу Інтернет. Це дасть змогу зберегти трупи та репертуар театрів, оновити його, отримувати гроші, користуючись «електронною купівлею» квитків на наші онлайн-вистави, дати можливість глядачу у будь-яких куточках світу насолоджуватися майстерністю харківських акторів, доробком харківських культурних діячів, а також, - залишитись вагомою складовою культурного фронту України», - сказала Валерія Дзюба.

Фото без опису

Окрім того, як зазначила заступниця голови обласної ради, наразі триває робота над збільшенням кількості вистав, концертів, які планується демонструвати українським захисникам, у тому числі, і завдяки новому підходу, що дозволить безпечно та швидко урізноманітнити культурне життя Харківщини.

«Вже на першій презентації цієї ідеї отримали підтримку керівників закладів і їх згоду на реалізацію цього проєкту. Сьогодні ми вже обговорюємо конкретні питання, технічні завдання для впровадження цього задуму. Запрошуємо до співпраці усіх небайдужих, волонтерські організації. Сподіваємось, що громадськість підтримає наші театри і впровадження цього проєкту, в тому числі і кількістю переглядів. То ж чекайте, Харківщина навіть в воєнних умовах знаходить можливості жити, працювати, творити", - сказала Валерія Дзюба.

Також на нараді представники виконавчого апарату обласної ради надали роз’яснення із профільних питань, саме: щодо антикорупційних ризиків та запобігання конфлікту інтересів керівниками під час виконання своїх повноважень та функціональних обов’язків, щодо завчасної підготовки необхідних документів для ведення діяльності, зокрема відновлення постраждалих внаслідок російської агресії об’єктів. Окрім того, розглянули стан поточної діяльності обласних комунальних театрально-концертних закладів та їх проблемні питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь