Чугуївська районна рада Харківської області
Харківська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

16 жовтня в Чугуївській районній військовій адміністрації пройшла нарада з керівниками громад

Дата: 17.10.2023 07:46
Кількість переглядів: 74

Фото без описуНачальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко провів нараду з очільниками місцевих органів влади та обговорив з ними питання, що нині належать до числа пріоритетних.

Зокрема, розглянуто стан готовності фонду захисних споруд. У районі налічується 294 об’єкти (протирадіаційні та найпростіші укриття, сховища). Результати їх обстеження фахівцями ДСНС показали, що придатними є переважна більшість об’єктів, але є і такі, що знаходяться у незадовільному санітарному, аварійно-технічному стані, зачинені або у зоні бойових дій.

Утримання фонду укриттів у готовності до використання здійснюється їх балансоутримувачами (власниками, користувачами, юридичними особами), які забезпечують утримання споруд, а також підтримання їх у стані, необхідному для приведення у готовність до використання.

Тому на нараду було запрошено балансоутримувачів тих захисних споруд, які не готові до використання, для з’ясування причин такого стану справ та спільного пошуку рішення цього питання.

«Ми маємо пам’ятати, що це безпека наших громадян, тож необхідно вжити всіх заходів та використати всі важелі впливу для організації безпеки людей», – вкотре наголосив Сергій Лободенко.

Детально на нараді було розглянуто і такі нагальні питання, як хід виконання мобілізаційних заходів, підготовку до осінньо-зимового періоду, забезпечення безперебійного транспортного руху на автомобільних дорогах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь